Toalettstol

Toahållare
Hem > Toahållare

Toalettrullehållare golv

Något som princip är ett måste på toaletten är en hållare för toalettpappersrulle. Du kan välja om du vill ha en golvstående hållare eller en vägghängdhållare för toalettrulle. Fördelen med en vägghängd är att du får fri golvyta, du riskerar inte att sparka omkull den och det blir också enklare att städa på toalettgolvet. Nackdelen är att du riskerar att bryta tätskiktet inne i badrummet om den vägghängda hållaren ska skruvas fast i väggen. Du kan välja en toalettrullehållare för vägg som du fäster med sugkoppar. På så vis finns ingen risk att du gör påverkan på tätskiktet i väggen, som sedan kan leda till oönskade vattenskador. Men å andra sidan håller sugkoppar inte lika bra och riskerar att ramla ner från väggen. 

Med en toalettrulle hållare på golvet behöver du inte oroa dig för att kunna fästa den på väggen. Den står stabilt på golvet och de flesta modeller har även plats för förvaring av fler än en rulle. Mycket smidigt att alltid ha extra rullar nära till hands, och på så sätt slipper du risken att toalettpappret är slut när du eller dina gäster sitter på toaletten. Men å andra sidan tycker många istället att en är i vägen på golvet och risken för att den blir ofräsch är också större.

Toarullehållare på golvet

Reservpappershållare Brighton

En snygg toalettrullehållare som står stiligt på golvet. Finns både i krom och i mässing. Hållaren rymmer fem stycken rullar, och kan kombineras med en vägghängd hållare där den aktuella rullen sitter fast. Höjden på hållaren är 560 mm medan fotens diameter är 150 mm, vilket gör att den står stadigt på golvet utan att den riskerar att ramla omkull. Väljer du modellen i mässing är den obehandlad och kommer därför att åldras på ett snyggt sätt med tiden. Den här toalettrullehållaren är stilren men ger dig ändå en snygg inredningsdetalj.

Toalettpappershållare, golvstående, rostfritt stål

En smidig golvstående hållare för toalettrulle med förvaring för två extra rullar samtidigt som en rulle används. Eftersom den är tillverkad i rostfritt stål behöver du inte vara orolig för fukt samt att den är mycket hållbar och enkel att rengöra. Höjden på hållaren är 75 cm och den är mycket enkel att flytta runt på. Enkelt och stilrent utseende, passar bra på gästtoaletten där utseendet inte har lika stor betydelse. Om hållaren för den toalettrulle som används skulle gå sönder finns reservdelar att köpa, vilket kan förlänga livslängden på produkten.

Camaruge Oslo, svart toalettpappershållare

En mycket prisvärd golvstående hållare för toarulle med plats för både extra rullar och en rulle som används. Den svarta färgen gör att hållaren ser modern och stilren ut, samtidigt som en har ett väldigt lågt pris. Tillverkad i järn gör den stabil och hållbar. Höjden på hållaren är 70,5 cm. Den är nätt och tar inte speciellt mycket plats och passar därför utmärkt på de lite trängre toaletterna.

Toalettpappershållare vägg

Toalettpappershållare Ornamenterad Antik

Det här är en vägghängd hållare för toalettrullar när du vill ha något som verkligen sticker ut. Inget för det moderna och stilrena badrummet, utan här får du en hållare något utöver det vanliga. Du fäster den enkelt på väggen med två medföljande skruvar och hållaren för toalettrullen ligger smidigt i två fästen. En annorlunda hållare, som ger ett statement. Tillverkad i antikbehandlad mässing.

Smedbo Ice Fast Krom

En stilren och diskret hållare för toalettrulle som du fäster på väggen. Modernt utseende med rena linjer, tillverkad i mässing med en yta av polerad krom. Enkel att torka av för att behålla en glansiga ytan. Smidigt att ta av tomma rullar och sätta dit en ny. Kan monteras på väggen både med skruv och med lim, det sista innebär att du slipper riskera att bryta tätskiktet i badrumsväggen.

Toalettpappershållare 3400 HABO

En vägghängd toalettpappershållare i klassisk modell som gör det mycket enkelt att riva av pappret vid önskad längd. Hållaren är tillverkad i rostfri plåt, vilket gör den flexibel och enkel att använda. Själva rullen där du sätter toalettpappret är tillverkad i trä. Produkten fästes på väggen med fyra stycken skruvar, vilket gör att den sitter fast mycket bra och riskerar inte att ramla ner. En prisvärd hållare för toalettrulle i mycket klassiskt utseende som tilltalar många.