Toalettstol- Reservdelar

En av alla återförsäljare av badrumsinredning som tex. en toalettstol är Drytrend. Olika varumärken som IFÖ, Gustavsberg, Duravit och Hafa hittar du här. Nedan bilder på toalettstolar hämtade från deras butik. Du hittar även tillbehör och reservdelar till toalettstolar här.

vägghängd toalettstol

Om denna toalettstol ovan : En vägghängd toalettstol från Gustavbergs. WC 4330 Classic för väggmontage i vitt. Med hård svart sits och rostfria fästen.

vägghängd toalettstol

Ovan en vägghängd toalettstol från Duravit.

stående toalettstol

Ovan en stående toalettstol från IFÖ. WC-stol med hel cisternkåpa för enklare rengöring och Fresh WC, hygienisk doseringslösning i spolknappen som standard. Med eller utan skruvhål. Inbyggt S-lås. Mjuksits ingår. Blankkromad dubbelspolning 4/2 l med låg vattenförbrukning.

Ovanstående toalettstolar hittar man hos Drytrend som finns med butik på nätet. Om Drytend : Drytrend startades 2008 för att tillgodose behovet av en personlig helhetsleverantör inom badrum. Från den exklusiva ansiktsmasken i badrumsskåpet till exklusiva installationer som badkar och handfat.

De har förutom kompletta toalettstolar även tillbehör som spolknappar och toalettsitsar. Nedan en bild på toalettsitsar hämtade från deras butik.

toalettsitsar

Om toalettsitsarna ovan : Svart med snabbkoppling och mjukstängande mekanism, för toppmontering.

En annan återförsäljare av toalettstolar med butik på nätet är Hemvaruhuset. Nedan en stående toalettstol hämtad från deras butik.

toalettstol

Om toalettstolen ovan : Toalettstol från Hafa i nordisk design med Easy Clean och toalettsits Soft Close. Dolt S-lås. Snålspolande 3/6 liter. Design Venkat Tirunagaru.

Toalettstol- Reservdelar och tillbehör

Du som söker en tillbehör och reservdelar till toalettstol har hamnat på rätt sida. Här hittar du texter, annonser och bilder till en stor mängd tillverkare, återförsäljare och butiker av badrumsinredningar och toalettinredningar som tex. toalettstol, handfat och badkar. Minst en toalettstol finns i varje hem idag vilket gör att behovet är stort som gör att många tillverkare, återförsäljare och butiker vill vara med på denna marknad. Detta gör att utbudet av olika varianter av toalettstolar är stort, (vägghängd toalettstol och stående toalettstol) samt att priserna varierar en del. På denna sida hittar du en del av de som säljer toalettstolar och annan inredning till badrum och toalett. Nedan ser du toalettstolar hämtade från Bygghemma. Bygghemma finns bara med butik på nätet. De flesta som säljer toalettstolar säljer också tillbehör och reservdelar till toalettstol.

Nedan bilder på toalettstolar från IFÖ hämtade från Bygghemmas butik, stående och vägghängd toalettstol, du hittar även tillbehör och reservdelar till toalettstolar hos denna återförsäljare.

toalettstol toalettstol

Om toalettstolarna ovan: Om den första toalettstolen : En stående toalettstol med hel cisternkåpa för enklare rengöring och fri från kondens. Fresh WC hygienisk doseringslösning som standard vilket ger doft och underlättar rengöring genom en doseringstablett som stoppas i via spolknappen. Utan skruvhål för att kunna limmas/silikoneras istället för att skruvas fast. Det andra toalettstolen : Väggmonterad toalettstol med helt släta sidor och dold infästning för enkel rengöring. Installeras tillsammans med inbyggd cistern. Använd Ifö Sign installationssystem - ett system som ger dig en funktionen Fresh WC (hygienisk doseringslösning via tryckknappen) samt vattenskadesäker installation.

Ett välkänt företag för sina billiga byggvaror är Byggmax som även har en hel del badrums- och toalettinredning i sitt sortiment som tex. toalettstolar. Nedan bilder på två stycken vägghänga toalettstolar hämtade från deras butik som du hittar på nätet.

toalettstol toalettstol

Lite om toalettstolarna ovan : Den första toalettstolen : En populär vägghängd toalettstol från Cersanit med dubbel spolfunktion. Själva toalettstolens mått är 350 mm i bredd och 525 mm i djup. Det här toalettsetet innehåller allt, även spolknapp. Den andra toalettstolen : En smäcker och vägghängd toalettstol med toalettlock som stänger tyst, dämpat och diskret.

Nedan annonser från tillverkare, återförsäljare och butiker av toalettstolar och annan inredning till badrum och toalett. Vandra mellan annonsörerna för att jämföra utbud och priser vilket på i stort sett samma varor kan variera beroende på olika orsaker. Många gånger så har de som annonserar en kampanj på en eller flera varor som också gör det lönt att besöka flera annonsörer.

Passa på och besök de som annonserar på sidan för att med lite tur kunna köpa en billig toalettstol eller billiga reservdelar och tillbehör till din toalettstol pga att de som annonserar ofta har erbjudanden och kampanjer med i sin annonsering.

Behöver du hjälp att montera din toalettstol eller arbete som ingår då en toalett eller ett badrum ska byggas eller renoveras då kan du via bilden nedan erhålla en kostnadsfri offert för önskat arbete.

Nedan länkar till butiker, återförsäljare och tillverkade av toalettstolar, stående och vägghängda toalettstolar samt tillbehör som spolknoppar och toalettsitsar och reservdelar. Besök dessa olika sidor för att jämföra utbud och priser och att finna bilder på badrum och toaletter innehållande toalettstolar som kan fungera som inspiration då ett nytt badrum eller toalett ska byggas eller renoveras.

innehåll

Nedan annonser om badrumsinredningar, som toalettstol, tillbehör och reservdelar till toalettstol, handfat och badkar. Vandra mellan annonserna för att jämföra utbud och priser.

För den som själv tänker bygga eller renovera en toalett eller ett badrum och behöver tips, inspiration och råd är nätet en utmärkt kunskapskälla i form av tidningar och böcker. Nedan en bok om toalett och badrum som finns att köpa hos Adlibris.

Om innehållet i boken ovan : Överblick: Du får hjälp med att planlägga arbetet så att du får ut mesta möjliga av ditt projekt. Förberedelser: Badrummet måste säkras så att det effektivt klarar vatten och fukt här kan du läsa hur du gör. Boken hjälper dig till bästa möjliga utgångsläge för att resultatet av ditt arbete ska bli så bra som möjligt. Gör det själv: Alla bokens projekt har genomförts i samarbete med erfarna och duktiga hantverkare. Följ med steg för steg visas hur du kan göra hemma hos dig själv. Underhåll: Läs här hur du kan fräscha upp badrummet utan att bygga nytt. Reparationer: Nästan alla skador kan repareras så att badrummet blir nästan som nytt.

Nedan en toalettstol från Hemvaruhuset.

toalettstol

Om toalettstolen ovan : Hafa Relax U är en designad wc-stol med dold infästning. Miljövänlig dubbelspolning (3/6 liter) och Hafas patenterade Easy Clean system. Designad av en av världens främsta porslinsutvecklare, Venkat Tirunagaru.

toalettstol

Om toalettstolen ovan : Universal lås. Wc-stolen har miljövänlig dubbelspolning och levereras med mjuksits.

De flesta toalettstolar bygger på samma konstruktion vilket gör att det är lätt att hitta reservdelar till en toalettstol.

Billiga reservdelar till toalettstol finns att köpa hos bauhaus.